تبلیغات
آموزش مبانی کامپیوتر - سرکه

سرکه



قیمت:40000ریال

    موضوع  :

    سرکه

    فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

    مقدمه

    نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه
    امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد...
    :: سرکه ::
    تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند.
    تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد.
    استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می کنند. در تهیه ی انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد.
    



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید



برچسب ها: سرکه سیب، فواید سرکه سیب، سرکه مایع ترشی، سرکه چیست ؟، فواید سرکه، اسید تاتاریک و اسید سیتریک،

تاریخ : چهارشنبه 13 اسفند 1393 | 07:40 ق.ظ | نویسنده : تیما تی | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.